FACE LINE

Maksima Gorkog 16, Novi Sad
Tel:
+381 21 66 19 431
+381 63 89 59 218
+381 64 96 70 156

Designed & Developed by FACE LINE

Socijalne mreže

Tretmani Tela

KAVITACIJA

Šta je kavitacija?  Kavitacija je moćna metoda koja omogućava neinvazivno i selektivno odstranjivanje tvrdokornih masnih naslaga i garantuje rezultate u oblikovanju ljudskog tela na bezbedan, efikasan i trajan način. Istovremeno doprinosi smanjenju naslaga celulita, reaktivaciji lokalne cirkulacije i poboljšanju kvaliteta kože i vezivnog potkožnog tkiva. Aktivnost koja se ovim tretmanom vrši na ljudski organizam može se definisati kao lipoliza putem lokalne ultrazvučne kavitacije.

Detalji

CENA : 4000,00 din.

TAGOVI : Tretmani Tela

ANTICELULIT MASAŽA

Najčešći estetski problem žena jeste celulit, koji  može nastati još za vreme puberteta ali s obzirom da je koža mnogo elastičnija, neće se videti još neko vreme. Često se ovaj problem vezuje za gojaznost, mada celulit nije oblik gojaznosti i može se javiti i kod vrlo vitkih osoba.

Detalji

CENA : 1500 din.

TAGOVI : Tretmani Tela

VAKUUMSKA DRENAŽA

Najefikasniji tretman u borbi protiv celulita je kombinacija ručne masaže i aparaturne vakumske drenaže. Smetnje u cirkulaciji limfotoka i krvotoka jedne su od glavnih uzroka pojave celulita.  Da bismo postigli maksimalne rezultate u najkracem vremenskom periodu neophodno je paralelno stimulisati krvotok (anticelulit masaža) i  limfotok (vakuumska drenaža).

Detalji

CENA : 2500 din.

TAGOVI : Tretmani Tela

RELAX TRETMAN LICA I TELA

Tretman predstavlja antistres terapiju namenjenu za negu umornog tela i lica obnavljajući energiju i vitalnost kože. Tretman počinje parcijalnom relax masažom tela koja vas uvodi u aromatični tretman lica sačinjen od sledećih sekvenci: čišćenje kože, toniranje, piling, masaža, maska, serum, završna krema. Kombinacijom masažnih tehnika relaksacije vrši se dubinsko hranjenje kože regenerativnim Yves Rocher proizvodima, pažljivo odabranim prema tipu i stanju kože.

Detalji

CENA : 3500 din.

TAGOVI : Tretmani Tela

RELAX MASAŽA TELA

Naše telo je neverovatno izdržljivo. Tako se dobro drži čak i posle višegodišnje zloupotrebe. Ako mu pružimo malo ljubavi i pažnje, vraća nam desetostruko. Masaža je savršeno sredstvo. Deluje na mnogo načina: oslobađa telo napetosti i stresa, pojačava dotok krvi u organe i tkiva, jača naš imunološki sistem i još mnogo šta. U isto vreme, deluje i na našu psihu, emocije i duh; pomaže nam da se opustimo, zaboravimo, osećamo bolje i budemo srećniji, spokojniji, usredsređeniji i mirniji. Lekovita komponenta dolazi iznutra. Kad ste opušteni, vaše telo je sposobno da leči samo sebe. Probajte.

Detalji

CENA : 2500 din.

TAGOVI : Tretmani Tela