FACE LINE

Maksima Gorkog 16, Novi Sad
Tel:
+381 21 66 19 431
+381 63 89 59 218
+381 64 96 70 156

Designed & Developed by FACE LINE

Socijalne mreže

LED SVETLOSNO BELJENJE ZUBA

KOZMETIČKA PROCEDURA BEZ PEROXIDA

Želja za lepim i zdravim osmehom stara je skoro koliko i samo čovečanstvo, a sigurnost koju pruža lep i atraktivan osmeh oduvek je krasila onog koji ga nosi.

Šta je Led svetlosno beljenje zuba?  Beljenje zuba danas predstavlja polaznu tačku svakog estetskog tretmana. LED svetlosno beljenje zuba BEZ PEROKSIDA je revolucionarni neinvazivni kozmetički tretman izbeljivanja vitalnih zuba. U poređenju sa ostalim metodama za beljenje zuba, ovo je najbezbedniji tretman od svih tretmana jer se bazira na upotrebi tehnološki najsavremenije LED LAMPE i primeni gela bez PEROKSIDA.  U našem salonu tretmani beljenja zuba se izvode lampom i gelovima renomirane kompanije BEAMING WHITE (USA).Led svetlosni tretman će Vašim zubima vratiti njihovu prirodnu belinu već nakon prvog tretmana, pritom ne oštećujući zubnu gleđ, desni i druga meka tkiva.

Kako izgleda postupak izbeljivanja?  Specijalno dizajnirana lampa obasjava zube plavim led svetlom, aktivirajući gel kojim se ubrzava proces izbeljivanja. Profesionalni gel za izbeljivanje ne sadrži agresivne supstance poput vodonik –peroksida i karbamid-peroksida koje zahtevaju zaštitu desni i mekog tkiva. Blagi gel je patentiran i optimizovan za bezbednost pacijenta, a daje maksimalne rezultate jer je neutralne PH vrednosti i time kompatibilan sa zubima.

Kakvi su efekti izbeljivanja?  Već nakon prvog tretmana rezultati su evidentni. Kliničke studije potvrđuju da ovaj profesionalni kozmetički sistem izbjeljivanja izbjeljuje zube do 12 nijansi – brže, bezbednije, ekonomičnije od bilo koje druge tehnike izbjeljivanja. Vreme tretmana i broj dolazaka su individualni i pre svega zavise od trenutne prebojenosti zuba i od stepena beline koju zelimo postici.

Zbog čega nastaje prebojenost zuba?  Naši zubi tokom godina postaju tamniji. Kafa, čaj, gazirana pića s veštačkim bojama, crno vino i cigarete samo su neke od mnogih namirnica koje svakodnevno unosimo, a koje doprinose promeni boje zuba. Pored navedenih spoljasnjih faktora, prebojenost zuba moze biti posledica i unutrasnjih faktora: različite sistemske, meteboličke bolesti, primene lekova, na prvom mestu tetraciklina.

Detalji

TIP : 1x20 min.

CENA : 3000 din.