FACE LINE

Maksima Gorkog 16, Novi Sad
Tel:
+381 21 66 19 431
+381 63 89 59 218
+381 64 96 70 156

Designed & Developed by FACE LINE

Socijalne mreže

KAVITACIJA

ultrazvucna lipoliza

Šta je kavitacija?  Kavitacija je moćna metoda koja omogućava neinvazivno i selektivno odstranjivanje tvrdokornih masnih naslaga i garantuje rezultate u oblikovanju ljudskog tela na bezbedan, efikasan i trajan način. Istovremeno doprinosi smanjenju naslaga celulita, reaktivaciji lokalne cirkulacije i poboljšanju kvaliteta kože i vezivnog potkožnog tkiva. Aktivnost koja se ovim tretmanom vrši na ljudski organizam može se definisati kao lipoliza putem lokalne ultrazvučne kavitacije. Masti se u ćelijama potkožnog masnog tkiva specifičnom frekvencijom ultrazvučnih talasa prevode u tečno stanje što uz istovrameno povećanje propustljivosti membrane masnih ćelija, dovodi do izlaska masti iz ćelija u limfotok i njihovog izlučivanja iz organizma.

Kako se izvodi tretman?  Tretman se izvodi kružnim pokretima sonde preko izabranog dela tela. Obično se tokom jedne terapije tretira jedan određeni deo tela (npr. stomak, kolena, bokovi, zadnjica, ruke). Sama terapija traje od 20 do 40 minuta zavisno od veličine tretiranog dela i količine masnih naslaga. Terapija se završava limfnom drenažom kojom se znatno pospešuje protok oslobođenih masti. Nakon terapije ne osećate nelagodu ili bol, koža je u potpunosti relaksirana te možete nastaviti s dnevnim aktivnostima.

Kakav je osećaj za vreme terapije?  Kavitacijska terapija je bezbolna vrsta tretmana. Uglavnom je opisuju kao prijatnu. Manju neprijatnost može predstavljati specifičan zvuk koji se čuje za vreme terapije iako je po svemu neškodljiv i nestaje kada je prekinut kontakt sonde sa telom klijenta. Osim toga na tretiranom delu tela možete osetiti blagu toplinu koja ne sme biti neprijatna.

Jesu li mogući kakvi štetni efekti?  Postoji mogućnost manjih nuspojava kao što su prolazno crvenilo kože, pojačana žeđ i slabost odmah nakon terapije koju jednostavno uklonite povećanim unosom tečnosti. Kavitacija se ne preporučuje u slučaju akutnih bolesti, bolesti jetre, problema sa cirkulacijom, ugrađenim srčanim elektrostimulatorom i za vreme trudnoće.

Kakve rezultate možete očekivati?  Rezultati su varijabilni od slučaja do slučaja i zavise od građe tkiva, dela tela, starosti, metabolizma, hormonaskog balansa. Najčešće su potrebna od 4-6 tretmana, no rezultati su vidljivi već nakon prvog tretmana. Ovaj tretman osigurava dugoročne rezultate i namenjen je onima koji žele da uklone celulit i tvrdokorne masne naslage, no uz njega je nužno menjati životni stil koji je stvaranju takvih problema pogodovao. U protivnom, potrebno je jednom mesečno ponoviti tretman, kako bi se održao postignuti rezultat.

 

Detalji

TIP : 80 minuta

CENA : 4000,00 din.

TAGOVI : Tretmani Tela