FACE LINE

Maksima Gorkog 16, Novi Sad
Tel:
+381 21 66 19 431
+381 63 89 59 218
+381 64 96 70 156

Designed & Developed by FACE LINE

Socijalne mreže

PILING LICA ULTRAZVUČNOM ŠPATULOM

Ova ultrazvučna tehnologija se primenjuje kao visoko efikasan higijenski tretman lica. Aparat ultrazvučnom vibracijom izbacuje komedone iz kanala (nema nikakvog neprijatnog “ceđenja” mitesera), takođe u isto vreme uklanja se tanak sloj površnih mrtvih ćelija kože lica.

Nakon ultrazvučnog pilinga sledi dubinsko hranjenje kože Yves Rocher proizvodima, pažljivo odabranim prema tipu i stanju kože. Ultrazvučnom masažom aplikuju se ciljani serumi zavisno od potrebe i stanja kože, koji ovim putem prodiru do samog matriksa kože. Tako obrađena koža izgleda mnogo mlađe, sužavaju se pore, masnoća i vlaga kože se dovode u ravnotežu, a ten dobija zdrav i svež izgled.

Najveća prednost ultrazvučnog pilinga je što nakon tretmana nema crvenila na licu, ne postoji potrebno vreme oporavka i pacijent može odmah nakon tretmana da obavlja svoje svakodnevne aktivnosti. Takođe, to je potpuno bezbolna procedura sa vidljivim rezultatima direktno nakon tretmana. Rezultat je trenutno vidljiva čistoća pora, koža je elastičnija, sjajnija i zdravog izgleda!

Detalji

TIP : 60 minuta

CENA : 4000 din.

TAGOVI : Tretmani Lica