FACE LINE

Maksima Gorkog 16, Novi Sad
Tel:
+381 21 66 19 431
+381 63 89 59 218
+381 64 96 70 156

Designed & Developed by FACE LINE

Socijalne mreže

MEZOTERAPIJA

hijaluron kolagen elastin

ŠTA JE MEZOTERAPIJA?  Mezoterapija  predstavlja mezolifting lica, s ciljem da se obnovi koža lica, vrata i dekoltea, da se uspore procesi starenja i spreči pojava novih bora. Lifting efekat se postiže dubinskim ubacivanjem aktivnih supstanci(kolagen, elastin, hijaluron) u središnji sloj kože – dermu, gde inače na drugi način, ne mogu dospeti neophodne supstance. Pod dejstvom pulsne naizmenične struje stvara se elektromagnetno polje pod čijim uticajem se formiraju privremeni vodeni kanali-mezopore koji omogućavaju unos aktivnih materija u dubllje slojeve kože.

KAKVE EFEKTE MOŽEMO DA OČEKUJEMO OVIM TRETMANOM?  U toku klasičnih bioloških tretmana svega 30% aktivnih supstanci koje koristimo u radu može da dopre do dubljih slojeva kože te su efekti samim tim ograničeni. Mezoterapija omogućava da se apsorpcija aktivnih sastojaka nanetih na kožu (hijaluron, kolagen, elastin)poveća sa 30% na fantastičnih 90%, što nam daje ogromne mogućnosti kod tretmana lica, kako kod starijih, tako i kod mlađih osoba. Efekat je momentalno vidljiv, tako da se ovaj tretman preporučuje i neposredno pred važne događaje – venčanje, godišnjicu mature i slično. Posle tretmana nisu vidljivi nikakvi znakovi iritacije, čak ni crvenilo.

KONTRAINDIKACIJE ZA RAD?  Tretman ne treba raditi u trudnoći, kod obolelih od epilepsije, karcinoma, dijabetesa, kod osoba sa pejsmejkerom. Neželjenih efekata na sam proces mezoterapije u smislu iritacije ili reakcije tkiva, nema, izuzev ako postoji alergija na neki od sastojaka. Trajanje tretmana je oko 45 min i optimalno je uraditi 5 vezanih tretmana, na svakih 7 dana.

DA LI SE MOŽE KOMBINOVATI SA DRUGIM TRETMANIMA?  U zavisnosti od problematike najbolji rezultati se postižu kombinovanjem komplementarnih tehnika, jer vise dobrih tehnika umnožava i rezultate rada. U kozmetičkom salonu FACE LINE prvenstveno se misli na kombinaciju mezoterapije i laserskog podmlađivanja, kao najmoćnije metode nehirurškog liftinga, gde ne samo da uklanjamo znake starenja i opuštanja kože već i usporavamo sam proces starenja, što i jeste krajnji cilj kada govorimo o nehirurrškim metodama podmlađivanja.

Detalji

TIP : 60 minuta

CENA : 4000 din.

TAGOVI : Tretmani Lica