FACE LINE

Maksima Gorkog 16, Novi Sad
Tel:
+381 21 66 19 431
+381 63 89 59 218
+381 64 96 70 156

Designed & Developed by FACE LINE

Socijalne mreže

EPILACIJA ELEKTROLIZOM

TERMOLIZA ELEKTROLIZA BLEND (TRAJNA EPILACIJA)

Šta je epilacija elektrolizom?   Epilacija elektrolizom je metoda trajnog uklanjanja dlačica pomoću jednosmerne i/ili naizmenične struje. Sonda debljine dlačice se uvlači u koren dlake. Odgovarajućim uvlačenjem sonda ne buši kožu, već apsolutno bezbolno prolazi kroz poru i dospeva do samog korena. Kada je sonda uvučena provodi se elektricitet kroz iglu, što dovodi do lokalnog oštećenja dela korena koji omogućava stvaranje dlake. Ima više različitih metoda elektro-epilacije, a najpoznatije su: galvanizacija, termoliza i blend metoda. U našem salonu zastupljene su sve tri metode i izvode se aparatom renomirane kompanije Sterex (Velika Britanija).

Da li je epilacija elektrolizom bezbolna?  Kao i kod svakog tretmana u kozmetici osećaj bola zavisi od mnogih faktora. Pored onih osnovnih uticaja čovečjeg tela na bol (bolesti, trenutno raspoloženje, stresna stanja itd.) svaka osoba ima individualnu osetljivost na tretman epilacije i doživljava je na svojstven način. I pored individualnih osećaja, većina klijenata doživljava osećaj epilacije bez većih bolova, najčešće samo kao blago trenutno peckanje. Ovo peckanje je pogotovo kratkotrajno kod termolize gde je vreme dovođenja struje od samo 0,01s (stoti deo sekunde) do 0,05s (pet stotinki).

Da li je epilacija elektrolizom isplativa?  Isplativost je relativna stvar za svakog pojedinca. Pri poređenju cene tretmana epilacije treba uzeti u obzir dužinu trajanja tretmana, kao i broj potrebnih tretmana da se tretira neka površina kože. Posle tog pregleda ulaganja u tretmane epilacije, treba uzeti u obzir koliko bi se uložilo u tretmane depilacije, lasera ili najobičnije brijače, ali ovog puta bez ograničenja na par tretmana, nego računajući doživotno ulaganje. Uglavnom, kada je to moguće, velike površine se prvo tretiraju laserskom epilacijom kako bi se problem smanjio, a samim tim i dužina narednih tretmana elektrolizom. Ako uzmemo u obzir da je vreme novac, onda je slika mnogo preciznija. Posle odvojenog vremena za tretmane epilacije, osoba je slobodna da uživa u svom slobodnom vremenu doživotno i da ne razmišlja više o problemu nepoželjnih dlačica.

Koliko traje tretman?  Dužina tretmana traje u zavisnosti od dela tela koji se obrađuje i od gustoće dlačica. Može trajati od par minuta, pa do sat vremena, što je opet u zavisnosti od podnošenja individualaca na tretman epilacije. Broj ponavljanja tretmana zavisi od reagovanja klijenta na tretmane, gustoće dlačica i tamnoće dlačica. Najčešće se kreće između 3 i 5 tretmana. Tretmani se ponavljaju i zbog toga što je 20% dlačica u fazi mirovanja, pa se ponavljanjem tretmana tretiraju one koje u prethodnom tretmanu nisu izrasle. Zbog toga što ni svim dlačicama ne treba isti broj tretmana (nekima je dosta samo jedan, dok za neke treba i više od pet), kasniji tretmani traju kraće, pa se samim tim i izdaci tretmana smanjuju. Ovde možete pogledati primere protokola.

Da li je epilacija elektrolizom pouzdana metoda?  Epilacija elektrolizom ima dugu istoriju primene i naučno je dokazano koliko je uspešna metoda i koliki su procenti uspešnosti tretmana u odnosu na ostale metode. Do današnjih dana je bilo mnogo pokušaja raznoraznim inovatnivnim sredstvima da se postigne trajni rezultat, ali nijedna metoda posle višegodišnje prakse nije pokazala očekivane rezultate. Rezultati uspešnosti elektrolize su testirani preko jednog veka i dosada je klinički dokazano da daje najbolje rezultate sa najdužim efektom. I da je to jedina metoda kojom se problem pojačane maljavosti može rešiti u potpunosti!

Detalji

TIP : Od 5min.- 2h

CENA : 1 minut = 150,00 din.

TAGOVI : Epilacija Elektrolizom